lördag 11 oktober 2008

Länge sen...

Det var ett tag sen jag skrev här. Har inte blivit av, av någon anledning. 

Leia har hunnit bli 5 1/2 månad redan. Annars är det som vanligt. Vi väntar fortfarande på att huset ska bli slut besiktigat på RIKTIGT! det är ju ändå 1 1/2 år sen vi flyttade in. 

Dom har inte åtgärdat vår gräsmatta, vi kan inte ens ligga på en filt på den utan att den och en själv blir dyblöt. Det finns inte tillräckligt bra med dränering. 

Sen har vi "luckan" för kamin som de satte dit, för att dölja ett fel, istället för att göra en bra funktion, så tog de bort vårt fack för ved. "Men det är ju snyggt" sa han som satte dit det. Som min sambo Thomas sa: "Det är ju som att stänga dörren till ett rum som blivit fel målat" Eftersom dörren är ju snygg att titta på.

Jag har varit en riktig surpuppa idag, vaknade på fel sida tror jag. Inte nog med det så fick jag en släng av huvudvärk oxå. Nice, NOT! Sen åkte jag på årets första förkylning (för mig). Men det börjar jag bli av med.

Och för 1 vecka sedan så åkte vi och införskaffade ett PS3 med guitar hero och ett äventyrsspel till mig. Det tycker jag är roligt. 

Nu kommer jag inte på så mycket att skriva men ikväll tänkte jag lägga in lite bilder på min dotter...

Ha det så länge!